Hop til hovedindhold

Del et projekt

Del en skrivebeskyttet forhåndsvisning, når du vil have nogen til at se projektet igennem, før du bestiller. Personer med linket kan se projektet, men de kan ikke redigere dit gemte design.

Vinduet Del dit projekt med det private link til forhåndsvisningen skjult

  1. Log ind, og åbn projektet.
  2. Vælg Del over projektet.
  3. Hvis det er første deling, opretter Motif Studio et link. Hvis der allerede findes et aktuelt link, genbruges det.
  4. Vælg kopieringsknappen ved siden af webadressen.
  5. Indsæt linket i din besked eller e-mail.

Delingsvinduet viser, hvornår linket udløber. Aktuelle delingslinks er gyldige i 30 dage.

Det kan en modtager gøre​

En modtager kan åbne en skrivebeskyttet visning og bevæge sig gennem projektet. Fotobogsvisninger indeholder indstillinger til opslag, en sidevælger, navigation med venstre og højre piletast samt stryg med fingeren.

Visningen mærker informationssider på inderomslag som Side der ikke udskrives. Disse sider hjælper med at vise bogens struktur, men er ikke en del af det trykte resultat.

Det kan en modtager ikke gøre​

Det delte link giver ikke en anden person mulighed for at ændre dine fotos, tekst, layout eller gemte projekt. Hvis du åbner et delt link og har brug for at foretage en ændring, skal du vende tilbage til dit projekt, hvor du er logget ind, og skifte til visningen Rediger.

Del sikkert​

Alle, der modtager linket, kan se projektet, indtil det udløber. Send det derfor kun til personer, du har tillid til. Hvis et link er udløbet, skal du åbne projektet og bruge Del igen for at få et aktuelt link.

Før du beder nogen om at gennemgå projektet, kan du med fordel kontrollere Gennemgå før bestilling, så du kan gøre opmærksom på de sider, der kræver særlig opmærksomhed.