Siirry pääsisältöön

Muutosten kumoaminen ja tekeminen uudelleen

Kumoa- ja Tee uudelleen -toiminnoilla voit siirtyä tuettujen projektien tallennettujen versioiden välillä. Ne ovat hyödyllisiä asettelumuutoksen, uudelleentyylittelyn, sivutoiminnon tai suuremman projektipäivityksen jälkeen.

Kumoa muutos​

Valitse projektipalkista Kumoa tai paina editorissa Cmd/Ctrl + Z. Projekti palaa edelliseen tallennettuun versioon.

Säädin ei ole käytettävissä, kun aiempaa palautettavaa versiota ei ole tai kun toinen päivitys lukitsee muokkauksen väliaikaisesti.

Tee muutos uudelleen​

Kumoamisen jälkeen voit siirtyä uudelleen eteenpäin valitsemalla Tee uudelleen tai painamalla Cmd/Ctrl + Shift + Z. Tee uudelleen ei ole käytettävissä, kun myöhempää versiota ei ole.

Jos kumoat muutoksen ja teet sitten eri muokkauksen, uusi suunta voi korvata uudelleentekemisen reitin.

Yhdessä siirtyvät muutokset​

Jotkin toiminnot tallennetaan yhtenä projektipäivityksenä. Esimerkiksi teeman käyttäminen, asettelun koon muuttaminen sisältöineen tai vaihtaminen tuotteeseen, jonka sivuraja on pienempi, voivat siirtyä yhdessä kumottaessa.

Kun tuotemuutos poistaa lopusta sivuja pienempään enimmäismäärään mahtumiseksi, Kumoa palauttaa aiemman tuotteen ja kyseiset sivut. Pelkkä vaihtaminen takaisin suurempaan tuotteeseen ei ole sama asia kuin kumoaminen eikä palauta poistettuja sivuja itsestään.

”Tuki”-merkityt versiot​

Jos otit meihin yhteyttä projektisi ongelman vuoksi, tukitiimimme jäsen on saattanut korjata sen puolestasi. Tiimimme tallentamat versiot on merkitty versiohistoriassasi merkinnällä (Tuki), joten näet aina, mitkä muutokset on tehty puolestasi. Kumoa toimii näissä versioissa aivan samoin kuin omissa muokkauksissasi, joten voit palata aiempaan versioosi milloin tahansa.

Jos historia ei ole käytettävissä​

  1. Odota kaikkien näkyvien projektipäivitysten valmistumista.
  2. Varmista, että olet muokattavassa projektissa etkä jaetussa vain katseltavassa linkissä.
  3. Varmista, että vähintään yksi muokkaus on tallennettu.
  4. Jos säätimet eivät edelleenkään vastaa, palaa Omat projektit -sivulle, avaa projekti uudelleen ja yritä toistamiseen.

Jos muutos ei tallennu, katso Muokkauksen ja tilaamisen ongelmat.