Angre og gjør endringer på nytt
Med Angre og Gjør om kan du gå gjennom lagrede versjoner av støttede prosjekter. De er nyttige etter en layoutendring, en ny stil, en sidehandling eller en større prosjektoppdatering.
Angre en endring
Velg Angre i prosjektmenyen, eller trykk på Cmd/Ctrl + Z i redigeringsprogrammet. Prosjektet går tilbake til den forrige lagrede versjonen.
Kontrollen er utilgjengelig når det ikke finnes en tidligere versjon å gjenopprette, eller mens en annen oppdatering midlertidig låser redigeringen.
Gjør en endring på nytt
Når du har angret, velger du Gjør om eller trykker på Cmd/Ctrl + Shift + Z for å gå fremover igjen. Gjør om blir utilgjengelig når det ikke finnes en senere versjon.
Hvis du angrer og deretter gjør en annen endring, kan den nye retningen erstatte muligheten til å gjøre om igjen.
Endringer som følges ad
Enkelte handlinger lagres som én prosjektoppdatering. Det kan for eksempel være å bruke et tema, endre størrelsen på en layout sammen med innholdet eller bytte til et produkt med en lavere sidegrense. Disse endringene kan følges ad når du angrer.
Når et produktbytte fjerner de siste sidene for å passe en lavere maksimumsgrense, gjenoppretter Angre det tidligere produktet og disse sidene. Bare det å bytte tilbake til et større produkt er ikke det samme som å angre, og gjenoppretter ikke fjernede sider i seg selv.
Versjoner merket med “Støtte”
Hvis du har kontaktet oss om et problem med prosjektet ditt, kan et medlem av støtteteamet vårt ha rettet det for deg. Versjoner lagret av teamet vårt er merket med (Støtte) i versjonshistorikken din, slik at du alltid kan se hvilke endringer som ble gjort på dine vegne. Angre fungerer på disse versjonene akkurat som på dine egne redigeringer, så du kan når som helst gå tilbake til din tidligere versjon.
Hvis historikken er utilgjengelig
- Vent til alle synlige prosjektoppdateringer er ferdige.
- Kontroller at du er i det redigerbare prosjektet, ikke i en delt skrivebeskyttet lenke.
- Bekreft at minst én lagret endring er gjort.
- Hvis kontrollene fortsatt ikke svarer, går du tilbake til Mine prosjekter, åpner prosjektet på nytt og prøver igjen.
Se Problemer med redigering og bestilling for hjelp med en endring som ikke vil lagres.