Del et prosjekt
Del en skrivebeskyttet forhåndsvisning når du vil at noen skal se gjennom prosjektet før du bestiller. Personer med lenken kan se prosjektet, men kan ikke redigere det lagrede designet.

Opprett eller kopier en lenke
- Logg på, og åpne prosjektet.
- Velg Dele over prosjektet.
- Hvis dette er første deling, oppretter Motif Studio en lenke. Hvis det allerede finnes en gjeldende lenke, brukes den på nytt.
- Velg kopieringsknappen ved siden av nettadressen.
- Lim inn lenken i meldingen eller e-postmeldingen.
Delingsvinduet viser når lenken utløper. Gjeldende delingslenker er gyldige i 30 dager.
Dette kan en mottaker gjøre
En mottaker kan åpne en skrivebeskyttet visning og bla gjennom prosjektet. Fotobokvisninger har oppslagskontroller, en sidevelger, navigering med venstre og høyre piltast og berøringssveip.
Visningen merker informative sider på innsideomslag som Side som ikke kan skrives ut. Disse sidene bidrar til å vise strukturen i boken, men er ikke en del av det trykte resultatet.
Dette kan en mottaker ikke gjøre
Den delte lenken lar ikke en annen person endre bildene, teksten, layouten eller det lagrede prosjektet. Hvis du åpner en delt lenke og må gjøre en endring, går du tilbake til prosjektet du er logget på, og bytter til visningen Rediger.
Del på en trygg måte
Alle som mottar lenken, kan se prosjektet til den utløper. Send den derfor bare til personer du stoler på. Hvis en lenke er utløpt, åpner du prosjektet og bruker Dele igjen for å få en gjeldende lenke.
Før du ber noen om å gå gjennom prosjektet, kan det være lurt å kontrollere Gjennomgå før bestilling, slik at du kan vise dem sidene som trenger oppmerksomhet.