Dela ett projekt
Dela en skrivskyddad förhandsvisning när du vill att någon ska titta igenom projektet före beställning. Personer med länken kan se projektet men kan inte redigera din sparade design.

Skapa eller kopiera en länk
- Logga in och öppna projektet.
- Välj Dela ovanför projektet.
- Om det är första gången du delar skapar Motif Studio en länk. Om det redan finns en aktuell länk återanvänds den.
- Välj kopieringsknappen bredvid webbadressen.
- Klistra in länken i ditt meddelande eller e-postmeddelande.
Delningsfönstret visar när länken upphör att gälla. Aktuella delningslänkar gäller i 30 dagar.
Det här kan en mottagare göra
En mottagare kan öppna en skrivskyddad visning och förflytta sig genom projektet. Fotoboksvisningar innehåller uppslagskontroller, en sidväljare, navigering med vänster och höger piltangent och pekgester.
Visningen märker informativa insidesomslag som Sida som inte skrivs ut. Sidorna hjälper till att visa bokens struktur men ingår inte i det tryckta resultatet.
Det här kan en mottagare inte göra
Den delade länken låter inte en annan person ändra dina foton, din text, din layout eller ditt sparade projekt. Om du öppnar en delad länk och behöver göra en ändring går du tillbaka till ditt inloggade projekt och växlar till vyn Redigera.
Dela säkert
Alla som får länken kan se projektet tills den upphör att gälla, så skicka den bara till personer du litar på. Om en länk har upphört att gälla öppnar du projektet och använder Dela igen för att få en aktuell länk.
Innan du ber någon granska projektet kan du kontrollera Granska före beställning, så att du kan hänvisa personen till de sidor som behöver uppmärksamhet.